Er op uitLokaal nieuwsNieuwsTheater

Nationaal circus Barani treedt van 16 Juni t/m 25 Juni op in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Nationaal circus Barani is in 2023 weer op tournee door Nederland en komt ook naar Wieringerwerf. Van vrijdag 16 t/m zondag 25 Juni staat de prachtige circustent op het grasveld aan de Ir. Ovingestraat.

Kom naar de show en laat je meevoeren in de magische wereld die circus heet. Dieren zoals paarden zijn natuurlijk aanwezig maar ook dieren die je normaal op de kinderboerderij ziet zullen hun kunsten vertonen in de piste, er komen zelfs katten voorbij.

Acrobaten horen ook in het circus en zij zullen dan ook in de lucht én op de grond een magische show opvoeren. Wist je dat je met voeten veel meer kan doen dan lopen en voetballen? Na een bezoek aan de show zul je versteld staan. Tussen de circusnummers door komen de clowns misschien ook nog wel voorbij om jullie aan het lachen te maken. Kom dus snel de moderne circusshow in een klassiek jasje bezoeken.

De voorstellingen zijn op:
Vrijdag 16 Juni om 17:00 uur
Zaterdag 17 Juni om 15:00 en 19:00 uur
Zondag 18 Juni om 14:00 uur
Woensdag 21 Juni om 15:00 uur
Vrijdag 23 Juni om 17:00 uur
Zaterdag 24 Juni om 15:00 en om 19:00 uur
Zondag 25 Juni om 14:00 uur

Kaarten reserveren of meer info vindt u via de site www.nationaalcircusbarani.nl

Meerpeen Circus Barani Actie
Speciaal voor de lezers van de nieuwssite www.demeerpeen.nl mag de Meerpeen 3 x2 gratis toegangskaarten verloten. Hoe kun je meedoen? Maak onderstaande slagzin af, en stuur deze naar: redactie@demeerpeen.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht!

Circus Barani vermaakt eenieder in Wieringerwerf,
Daar komen de optredens pas echt uit de verf.
Die vrijkaarten komen bij mij goed van pas,
Ik win ze graag, ………………………………………………………….

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button