HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Mooi weekend voor DWOW Handbal

WIERINGERWERF – Groot feest voor de E1 dames en coaches. Zij pakten hun eerste overwinning in hun eerste E seizoen. Ze speelden een bloedstollend spannende wedstrijd tegen Spartanen E2. Het was continu strijd over en weer, maar de dames van DWOW wisten met 8-6 de winst te pakken!

Deze keer stond er voor de F1 een toernooi in Julianadorp op het programma met 3 wedstrijdjes. Helaas net geen winst, maar met 2 keer gelijkspel en 1 verloren wedstrijd hebben de meiden hebben het ontzettend goed gedaan.
De meiden en jongen van F2 hebben speelden ook goed afgelopen weekend. Ze hebben gescoord, verdedigd en ook menig bal van de tegenstander tegengehouden. Maar bovenal hadden ze vooral plezier! En dat is het belangrijkste.
De D1 speelde een heerlijke pot, van begin tot eind goed verdedigend werk. Aanvallend werden de gaten gezocht, en als die gevonden werden leidde dat tot goede en mooie goals. Ruststand 6-2, eindstand een dik verdiende 13-5. De meiden van DWOW D1 hebben gewoon hun eigen wedstrijd gespeeld en lieten zich niet van de wijs brengen. Komend weekend spelen ze de topper uit bij VZV. Oh ja en daarna vol gas naar de carnaval natuurlijk.
Zondag stond de wedstrijd tegen JHC op het programma voor C1. JHC speelde erg passief, maar DWOW liet zich daardoor niet uit het veld slaan. De verdediging stond goed, en in de aanval werd er veel bewogen en gelopen. Soms vergat DWOW zichzelf te belonen door na een mooie actie te scoren. Als je kijkt na de laatste uitslag (21-14) tegen dit team, hebben ze een hele mooie prestatie neergezet met een eindstand van 6-8.
Tot slot de B dames, die moesten tegen een nieuwe tegenstander in onze poule. Geen idee hoe ze spelen en daar lieten de dames zich de eerste helft goed door beïnvloeden met wat blessures tot gevolg.  We gingen de rust in met 1-11. Met 4 wissels van de C herpakte DWOW zich in de tweede helft. Ze lieten zien dat ze goed kunnen handballen. De tweede helft werd met 7-6 in het voordeel van DWOW beslist. De eindstand van 8-17.