Lokaal nieuwsNieuws

Laatste week kerstmarkt voor Kika en De Opkikker

WIERINGERWERF – Nog enkele dagen gaat de deur open bij Anneke Roza. Op kerstmarkt voor de kleine beurs, zijn veel leuke dingen te verkrijgen. Kerstballen in de vorm van gebakjes of leuke slingers. Groene, roze en
diverse kleuren ballen liggen in mandjes te wachten om gekocht te worden. Kerst kransen en kerst knuffeltjes. Slinger in verschillende kleuren zilver en goud maar ook paarse ballen of blauw voor iedereen zit er wat tussen. Maar houd er rekening mee: op = op.

Anneke is deze week van 7 tot en met 12 december nog open op afspraak. Dit heeft, zoals u begrijpt, met de corona te maken, omdat we niet met groepen te gelijk mogen, kunt u het beste even bellen om een afspraak te maken. Samen wordt er gezocht naar een geschikte tijd om langs te komen en te kijken. En juist door de corona is ze bereid nu alle dagen van week gasten te ontvangen om iedereen de kans te geven om wat te kopen. Alle inkomsten gaan naar een goed doel: Kika of De Opkikker.

Het gaat allemaal op afspraak. Er komt regelmatig nieuw materiaal bij en dat maakt dat er genoeg keuze is en blijft. Een sfeervol muziekje op de achtergrond maakt het compleet. Kijk ook even bij haar Antroposofische poppenverzameling en poppenwagentjes. Er zitten enkele mooie oude tussen, niet voor de verkoop maar wel leuk om te zien. Afspraak kunt u maken 0647019964. Oom Keesweg 22 Wieringerwerf. Er is genoeg parkeer gelegenheid en de entree is vrij.

Laat meer zien
Back to top button