Lokaal nieuwsNieuws

Intocht Sinterklaas in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Zaterdag 13 november 2021 komen Sinterklaas en de pieten weer aan in Wieringerwerf. Door de Corona maatregelen zal Sinterklaas niet verschijnen op het bordes bij de Cultuurschuur, maar vanaf 14.00 uur is hij o.a. in de Terpstraat te zien waar hij langs de winkels gaat.

Vanaf 14.50 uur zijn de kinderen vanaf groep 1 t/m 5 welkom in de zaal van de Cultuurschuur, waar het Sinterklaasfeest zal plaatsvinden. Ouders/verzorgers (niet meer dan twee) van jongere kinderen kunnen achterin de zaal plaatsnemen, na vertoon van de Corona Pas of negatief testbewijs. Tijdens het feest zorgt goochelaar Dennis, samen met Sinterklaas, voor een leuke show. Omstreeks 15.50 uur zal het feest afgelopen zijn.

De intocht wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Hollands Kroon, De Cultuurschuur, Dorpsvereniging de Ruimte, zakenclub Wieringerwerf, Pietenband ‘de Klinkers, Dennis de goochelaar, EHBO- vereniging, verkeersregelaars en natuurlijk alle vrijwilligers die dit feest mogelijk maken. En natuurlijk door Sinterklaas en zijn pieten.

Laat meer zien
Back to top button