Lokaal nieuwsNieuws

Herkansingslegende Daan Vijselaar slaagt voor tentamen!

'Tien keer is scheepsrecht'

WIERINGERWERF – Het heeft meer dan vier jaar geduurd, maar herkansingslegende Daan Vijselaar is eindelijk geslaagd voor zijn tentamen Calculus. Daarmee heeft de vierdejaars student het eerstejaars vak van de studie Data Sciences uiteindelijk toch gehaald. “Heel opgelucht”, is Daan’s eerste reactie.

Maar we moeten wel een kleine nuance maken: Daan heeft een 5.3 gehaald voor het tentamen. Geen voldoende, zou je zeggen. Maar in combinatie met de tussentijdse toetsen resulteert het toch in een voldoende voor het totale vak. ‘Ik ben heel opgelucht dat het eindelijk voorbij is’, vertelt Daan aan mediapartner NH Nieuws. ‘En heel blij dat ik het uiteindelijk gehaald heb.’

Maar helemaal klaar is hij nog niet. Hij moet namelijk nog twee andere vakken halen: Foundations of Computing en Data Science Research Methods. Over ongeveer twee maanden doet hij voor de achtste keer tentamen voor beide vakken. ‘We hebben de website gelijk maar aangepast, vooruitkijkend naar de volgende hertentamens’, vertelt Daan.

Laat meer zien
Back to top button