Lokaal nieuwsNieuws

Fietslessenreeks om met meer zelfvertrouwen te fietsen

WIERINGERWERF – Regelmatig verzorgt Team Sportservice Noordkop een serie fietslessen voor senioren. Dit keer bieden zij vanuit het programma Doortrappen een serie van 5 lessen aan. De eerste les is donderdag 8 juni.
Met de tips en tricks die tijdens de cursus naar voren komen wordt gekeken hoe je met meer zelfvertrouwen weer op de fiets stapt en een rondje om gaat. Of een fijne lange tocht door de polder, bos en duin fietst.

Tijdens de cursus oefen je in een groep met gelijkgestemden. Je oefent in kleine groepen, samen met anderen die graag weer willen fietsen, maar toch wat vertwijfeld zijn door een nare ervaring of het drukke verkeer. De lessen zijn voor iedereen die behoefte heeft aan fietstraining. Je oefent op- en afstappen, bent bezig met je balans en we bespreken de verkeersregels weer eens. De lessen zijn ook geschikt voor mensen met een elektrische of driewielfiets. Na de lessen heb je gezellig samen geoefend en kan je door de goede voorbereiding met hernieuwd zelfvertrouwen de weg weer op.

De plek van de lessen is op de parkeerplaats Voetbalvereniging DWOW Wieringerwerf. De data zijn: 8 juni, 25 juni, 22 juni, 29 juni en 6 juli van 14.00 – 15.00 uur. De kosten bedragen € 25,00 per persoon. Aanmelden kan via www.noordhollandactief.nl.

Laat meer zien
Back to top button