GemeentenieuwsLokaal nieuwsNieuwsPolitiekRegionaal nieuws

COWWI Hollands Kroon en Schagen stopt 1 april

HOLLANDS KROON – Vanaf 1 april stoppen de gemeenten Hollands Kroon en Schagen met de samenwerking in het COWWI (Centrale Ondersteuning Wijkteams, Werk en Inkomen). Beide gemeenteraden hebben dit eind 2016 besloten. Inwoners die voor hun uitkering te maken hebben met het COWWI, kunnen vanaf die datum terecht bij hun eigen gemeente. Voor deze inwoners gaat dus het een en ander veranderen.

Inwoners van Hollands Kroon kunnen vanaf 1 april via het contactformulier op de website www.hollandskroon.nl, WhatsApp (06 134 579 03) en de telefoon (088 321 5000) contact opnemen met hun gemeente. Gemeente Hollands Kroon werkt op afspraak, bij inwoners thuis of op een locatie in de gemeente. Er is geen inloopspreekuur. Willen inwoners van Hollands Kroon een afspraak maken, dan kunnen zij hiervoor contact opnemen met de gemeente.

 

Op zowel www.hollandskroon.nl als www.schagen.nl staan voor inwoners de meest gestelde vragen en antwoorden over de veranderingen. Inwoners die een uitkering ontvangen, krijgen van de gemeente een brief over de veranderingen.

Laat meer zien
Back to top button