Lokaal nieuwsNieuws

Cees wint Creona kaarten met Cryptogram

MIDDENMEER – In de Maart-editie van het Meerpeen Magazine stond weer een puzzel. Geen woordzoeker dit keer, maar een Cryptogram als echte hersenkraker. Dat was te merken aan het aantal inzendingen. Komen er normaal meer dan 100 antwoorden binnen, nu bleef de teller steken op 12. De oplossing van de politieke puzzel was: “ONTSTEMD”. Kijk voor de oplossingen naar de ingevulde puzzel.

Cees van ’t Westende heeft beslag gelegd op de 1e prijs van de Meerpeen Magazine Crypto Puzzel.  Hij had samen met partner Bets het juiste woord ingestuurd en mag binnenkort gratis een concert van Creona bijwonen. De overige prijswinnaars met 2 kaarten voor de goochelaars Rob en Emiel in het Bon Theater en 2 kaarten voor de Fame-voorstelling van Thalia, worden binnenkort bekend gemaakt.

Omdat we er toch zijn heeft de Meerpeen-redactie Cees als actief lid van de Flevo Klusgroep gevraagd naar wat voetbalvoorspellingen voor dit weekend. Meervogels – CVW: 1-1, Geel Zwart-Flevo: 2-4 en DWOW-Hauwert: 3-1. (Nee Cees, hier zijn géén prijzen bij te winnen.)

Laat meer zien
Back to top button