Agrarisch nieuwsBedrijvennieuwsEr op uitLokaal nieuwsMarktNieuws

Boerenversmarkt: Even voorstellen ’t Boeren(be)leven

WIERINGERMEER – Vandaag stellen we nog een van de deelnemers aan de Boerenversmarkt (9 en 10 september Hoornseweg 16, Middenmeer) aan u voor: ’t Boeren(be)leven.

“Hallo allemaal! Mijn naam is Monique Huisman. Samen met mijn man en vier dochters hebben wij een melkveebedrijf thuis. Allemaal helpen ze wel mee, de ene meer tussen de koeien, de andere meer bij ons in de Boerderijwinkel of met onze dagbesteding.

Vorig jaar zijn wij onze boerderijwinkel ’t Boeren(be)leven begonnen. Wij verkopen heerlijke Beemsterkaas. Maar ook onze eigen verse melk, vlees, eieren, kaasdipjes, een bakje koffie met gebak en nog veel meer. Het contact met de mensen vind ik erg leuk. Maar nog veel leuker vind ik dat mensen de positieve kant zien en proeven van de boerderij. Iedereen is welkom voor wat lekkers en een kijkje op ons erf. Dus echt ’t boerenleven beleven! Daarom ’t Boeren(be)leven en staan wij ook graag op de Boerenversmarkt, want we vertellen graag over ons bedrijf en de agrarische sector. En laten jullie met alle liefde deze heerlijke kaas proeven.” aldus Monique Huisman.

Graag tot ziens op de Boerenversmarkt! www.boerenversmarkt.com

Laat meer zien
Back to top button