Agrarisch nieuwsBedrijvennieuwsEr op uitLokaal nieuwsMarktNieuws

Boerenversmarkt: Even voorstellen Hoeveslagerij Leeuwenhorn

WIERINGERMEER – Vandaag stellen we nog een van de deelnemers aan de Boerenversmarkt (9 en 10 september Hoornseweg 16, Middenmeer) aan u voor: de boerenlogische winkel van Hoeveslagerij Leeuwenhorn.

Is hij nu kok of boer? Coen Kneppers is het beide! Nadat hij in meerdere prachtige restaurants heeft mogen werken zoals Le Garage en La Rive is zijn liefde & passie voor mooie eerlijke producten gegroeid. Naast jaren als kok werkzaam te zijn geweest runt hij sinds februari 2017 samen met Julia hun boerderij Leeuwenhorn. Waar zij eigen Piemontese runderen houden en staan voor vlees van topkwaliteit.   “Wij zijn een kleinschalig eerlijk boerenbedrijf, maken geen gebruik van antibiotica’s, krachtvoer en kunstmest. Je kunt genieten van echt vlees met zijn authentieke smaak!”

Voor topkwaliteit Piemontees rund, Biologisch varkens- en/of kippenvlees ga je dus naar Hoeveslagerij Leeuwenhorn. In de boerderijwinkel verkopen zij naast de prachtige vleesproducten ook ambachtelijke streekproducten aan zoals biologische groenten, fruit, aardappelen, uien, honing, jam, boter, kaas, eieren, zuivel, sappen, bier, wijn, chips, brood, en nog veel meer. Onder het motto ‘zo dichtbij als mogelijk, zo ver weg als nodig’.

Op 9 en 10 september zijn Coen en Julia ook op de Boerenversmarkt met hun heerlijke burgers van  Piemontees rundvlees, kom ze proeven op de markt! www.boerenversmarkt.com

Laat meer zien
Back to top button