BedrijvennieuwsNieuws

Viking Reclame in Hippolytushoef groeit

HIPPOLYTUSHOEF – Mart Wigbout is het team van Viking Reclame komen versterken. Met zijn ervaring bij
inmiddels meerdere reclamebedrijven zal hij gelijk een waardevolle aanwinst zijn voor het bedrijf. Vele zullen weten dat het de zoon is van Richard. Beide zijn opgegroeid in en met het reclamevak. Richard is blij met zijn komst omdat dit ervoor zorgt dat Viking Reclame blijft groeien als jong en dynamisch bedrijf waar klanten nog persoonlijk en snel worden geholpen.

Mart is geboren in 1998 en woont zijn hele leven al op Wieringen. Na de lagere school en het VMBO is Mart de koksopleiding gaan doen. Al snel kwam hij er achter dat dit niet zijn roeping was. Inschrijven op de opleiding tot Signmaker in Heerhugowaard was de volgende stap. Hier leerde hij de basis van het vak. Stage bij meerdere reclamebedrijven zorgde ervoor dat hij zich thuis begon te voelen in de reclame. Na zijn opleiding is Mart fulltime aan het werk gegaan bij Highlights in Winkel. Hier heeft hij een aantal jaren gewerkt maar was toe aan een andere uitdaging. Omdat hij zijn vader af en toe eens ondersteunde met werkzaamheden is de overstap naar Viking Reclame snel gemaakt.

Richard is en blijft het aanspreekpunt voor alle contacten. Mart zal voor een belangrijk deel verantwoordelijk zijn voor de productie. Richard en Mart als duo zullen elkaar aanvullen en versterken waardoor de kwaliteit en de productie doorlooptijd van ons werk nog meer aansluit op de wensen van de klant.

Laat meer zien
Back to top button