BedrijvennieuwsNieuws

Kom tot bloei bij Salon Tulipa!

“Een schoonheidssalon waar je even helemaal tot rust kan komen, een momentje voor jezelf!” Met trots meldt Sylvia Vijn: “Begin dit jaar heb ik mijn eigen salon geopend aan de Wierweg 9, tussen Slootdorp en Wieringerwerf: Salon Tulipa. In onze boerderij, met in het voorjaar bloeiende tulpenvelden, hebben we een rustgevende salon gemaakt”.

Sylvia vervolgt: “Ik neem de klant graag mee in de beleving van de Tulipa behandelingen. Van een uitgebreide Tulipa Diamond tot de iets kortere Tulipa Bronze. Ook het verven van de wenkbrauwen en wimpers behoort natuurlijk tot de mogelijkheden”. (Kijk voor het actuele aanbod eens op mijn website: salon-tulipa.webnode.nl, mijn instagram & facebook). Ik werk met producten van Nouvital, een Nederlands merk waarbij de focus ligt op het herstellen van de huidflora, zodat deze weer in balans komt. Tevens ben ik officieel verkooppunt van Loveli en Kynd-Mynded. In deze hectische tijden vol stress en uitdagingen kan een behandeling juist even dat gevoel van complete rust geven. Een moment van ontspanning, een cadeautje aan jezelf, of om cadeau te geven aan iemand waarvan jij vindt dat ze het verdient!”

Speciaal voor de laatste maanden van 2023 heeft Salon Tulipa een leuke aanbieding! Bij het boeken van een Bronze, Silver, Gold en Diamond behandeling krijg je een lekkere hand- of voetmassage en een bloeiende verrassing kado! (zolang de voorraad strekt). Alvast een tip voor de komende feestdagen: Verras iemand met een mooi ingepakte cadeaubon, een fijn product van Nouvital, Loveli of Kynd-Mynded.

Voel je welkom, Liefs Sylvia Vijn.
Salon Tulipa is te vinden aan de Wierweg 9 in Slootdorp.

Laat meer zien
Back to top button