BedrijvennieuwsNieuws

A3deuren draagt zorg voor uw deur

WIERINGERMEER – Kent U dat? Dat de deur piept en kraakt als deze open gaat? Wij zorgen ervoor dat dát verleden tijd is. Bij vrijblijvend jaarlijks onderhoud kijken wij uw deur(en) grondig na en zorgen ervoor dat alle bewegende delen naar behoren werken. Onderdelen vervangen? Dan wordt dit eerst bespreekbaar gemaakt. Wél of niet doen, wat zijn de gevolgen én kosten. Ook voor storing of reparatie aan uw deur staan wij 7dagen per week klaar om uw deur weer in bedrijf te nemen. A3deuren kan nagenoeg alle onderdelen verkrijgen van alle merken deuren, zo kunnen wij uw deur laten werken zoals het hoort.

Ongeluk en schades
Helaas gebeurt het soms het dat een schuifdeur, overheaddeur of garagedeur niet ver genoeg open staat. Een ongeluk zit in een klein hoekje en vaak zijn de gevolgen niet te overzien. A3deuren helpt u hierbij, van noodreparatie 24/7 tot definitieve reparaties van uw deur met alle nieuwe onderdelen die nodig zijn. Eigenaar Adri Hoogenbosch vertelt: Wij hebben een uitgebreid magazijn en hebben diverse noodreparatie-panelen(secties) op voorraad. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij snel een deur weer in bedrijf nemen zodat stilstand van uw bedrijf kan worden beperkt.”

Accessoires en uitbreidingen.
Een regenbui of sneeuw én dan de auto uit? Dát is echt niet meer nodig. Tegenwoordig kunnen we alle deuren voorzien van motoren én afstandsbediening. Ook zijn er andere uitbreidingen zoals inbelmodules. Stoplichten en aanrijbeveiligingen hebben wij ook in het assortiment. Ook hierin helpen wij u graag. Neem gerust contact op met Adri : 0617-359-700

Laat meer zien
Back to top button