BedrijvennieuwsNieuws

15-jarig jubileum Nick Gras Optiek

WIERINGERWERF – Eigenaar Nick Gras herinnert het zich nog goed: “Op 25 oktober 2008 werd onze mooie optiekwinkel officieel geopend door mijn moeder, mevrouw Gras-Wennink, met het doorknippen van het lintje.

Dat is inmiddels 15 jaar geleden. In augustus dat jaar was ons ter ore gekomen dat de optieker in Wieringerwerf ermee zou stoppen en of het niet een leuke kans voor ons zou zijn? Binnen 2 maanden gingen wij van niets naar een mooie optiekzaak aan de Fazantstraat. In de weken voor de opening hadden wij al goed geadverteerd met onze gezichten prominent zichtbaar. Wij komen zelf niet uit de Wieringermeer en wilden graag dat als de klanten in de winkel kwamen zij ons ook direct konden herkennen. Ook hadden we een Fiat Panda laten bestickeren met het logo van Nick Gras optiek waarmee Esther door Wieringerwerf rondreed.

In december 2014 zijn we verhuisd naar Terpstraat 27a en is de winkel gestaag gegroeid. Onze oogzorg- en contactlenzenpraktijk is uitgebreid met een Orthoptist en we werken samen met een Optometrist. Hierdoor kunnen wij uitgebreide oogzorg aanbieden voor kinderen en volwassenen. Veel van de onderzoeken kunnen gewoon via de zorgverzekering gedeclareerd worden, net als bij het ziekenhuis. En sinds kort werken wij ook samen met zorginstellingen voor het maken van netvliesfoto’s voor diabetici. Esther verzorgt de gehoorartikelen en wij meten, in de winkel maar ook bij bedrijven, op maat gemaakte gehoorbescherming aan. We hebben inmiddels een enorm leuke klantenkring opgebouwd en daar zijn wij heel erg blij mee.

Wij vieren ons 15-jarig jubileum in de week van 24 tot 28 oktober met het motto: “wie verjaart geeft een taart” waarbij we bij iedere verkochte bril een lekkere taart cadeau geven. Zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur houden wij een kleine receptie voor genodigden en is de winkel niet beschikbaar voor publiek”.

Tot ziens bij Nick en Esther Gras!

Laat meer zien
Back to top button