NieuwsExpositiesEr op uit

Trudie Appelman exposeert bij Hotel Pension van Ewijcksluis

VAN EWIJCKSLUIS – Het kan gelukkig weer, exposeren! Het werk van Trudie Appelman hangt van 9 augustus tot en met 11 september wederom op deze bijzondere plek. Zonder Opening met Kunst en Kippensoep, maar wél met een fijn terras aan het water. Een heerlijke ruime plek om even op te steken tijdens een rondje om!

Trudie heeft al eerder bij deze locatie geëxposeerd met haar schilderijen. Hier was zelfs één van haar eerste exposities. Dat is alweer een tijdje geleden. In de loop der jaren is het werk van Trudie van realistisch werk, naar abstract en/of mixed media werk gegaan. Een mens maakt dingen mee en dat kan invloed hebben op het werk dat gemaakt wordt. Schilderen kan écht een heerlijke uitlaatklep zijn!

Zoals het schilderij ‘Protection’ dat ik in de corona-tijd heb geschilderd. Realistisch werk met n eigen touch. Hotel Pension van Ewijcksluis is elke dag open. Daardoor zijn er veel mogelijkheden om de schilderijen zijn te zien. Zondag 16 en 30 augustus ben ik zelf aanwezig van 11 tot 16.00 uur. Een andere tijd en/of dag kan in overleg. Voor verdere info zie de website www.trudieappelman.nl

‘Protection I’ – Trudie Appelman
Tags
Laat meer zien
Back to top button
Close
Close