ConcertEr op uitNieuws

Maurits Fondse met The story of Billy Joel in de Lucas kerk te Winkel

WINKEL – Zanger/pianist/liedjesschrijver Maurits Fondse is groot bewonderaar van Billy Joel. In zijn voorstelling ´The Story of Billy Joel’ speelt hij bekende en minder bekende nummers uit het geweldige oeuvre van Joel en vertelt hij over zijn leven. Iman Spaargaren begeleidt hem op saxofoon en klarinet.

Het concert begint om 20.00 uur. Prijs € 13,00.  Meer informatie vindt u op de website www.culturelestichtingniedorp.nl. Hier kunt u ook kaarten reserveren. In verband met de Covid-19 richtlijnen is de kaartverkoop anders dan gebruikelijk. Bij de bekende voorverkoopadressen kunnen helaas geen kaarten meer gekocht worden, evenmin als aan de zaal.

Culturele Stichting Niedorp werken nu met een entreelijst die bij uw binnenkomst zal worden gecontroleerd. Wanneer u via de website uw kaarten bestelt en betaalt komt u automatisch op deze lijst. U kunt uw kaarten ook telefonisch bestellen via 0224-54 21 19. Uw naam wordt dan genoteerd na uw aanmelding en bankbetaling. CSN hanteert volgens de richtlijnen een maximum aantal bezoekers per concert wat zorgt voor een veilige omgeving met voldoende afstand en een goed zicht.

Culturele Stichting Niedorp hoopt u te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. De zaal is open vanaf 19.00 uur zodat iedereen veilig binnen kan komen. Kom dus alstublieft op tijd. U kunt helaas niet van de garderobe gebruik maken. Wel hopen wij u tijdens de pauze te kunnen verrassen met een gratis glaasje wijn of fris maar dit is in verband met de Covid-19 richtlijnen nog niet zeker.

Laat meer zien
Back to top button