HandbalSport

Wisselende resultaten voor DWOW handbal

WIERINGERWERF – De D1 mocht naar t Zand tegen Geel Zwart D1. Leuke tegenstander met een leuke goede scheidsrechter. Waar DWOW  1ste helft beter was en met een verdiende 2-6 voorsprong de rust inging, was het Geel Zwart die de 2de helft in handen had. Paar slordige foutjes werden afgestraft, waardoor het voor het publiek een vermakelijke en spannende pot tot het einde was. Eind uitslag 7-7.

De C’s moesten ook tegen geel-zwart wat te boek staat als een zware tegenstander. Degene die zaterdag Roemenië tegen Nederland heeft gezien, konden de vergelijking maken. Wat hebben ze hard gewerkt en goed samengewerkt op die verdediging. Super gewoon. Uiteraard deed Björn weer wat hij moest doen, wat een geweldige reddingen! Aan het begin van de tweede helft kwamen we zelfs tot 14-8, door een geweldige inzet in de aanval. De uitslag was 22-10, maar coach Deijkers was supertrots.
De E1 speelde zaterdag tegen VZV, geen misselijke club als tegenstander! Maar de dames waren de eerste helft gigantisch sterk. Mega sterk in de verdediging waar we afgelopen week met de training een beetje aan gesleuteld hebben. Met 2 werkelijk prachtige goals tegen 3 de 2e helft in. Daarvan vielen onze meiden even in een dip en was de verdediging wat zwakker waardoor we nog 3 extra goals tegen kregen. Laatste deel 2e helft weer herpakt en toch een goal weten te maken. Overall een mooie wedstrijd en weer veel blije tevreden gezichtjes, eindstand 6-3.
De B1 had een fysieke wedstrijd in Tuitjehorn, helaas werd deze gestaakt door invloeden vanaf tribune en zal deze niet meer uitgespeeld worden. Beide clubs zijn een 17-6 einduitslag overeengekomen.