NieuwsPaardensportSport

Wironruiters breiden lesprogramma uit

HIPPOLYTUSHOEF – Het jaar is nog maar net begonnen en de Wironruiters komt al met een nieuwe les. Op zaterdagochtend kan de jongste jeugd nu ook wekelijks les krijgen van de enthousiaste Kim van Dijk. Kim, die sinds de zomer 2019 betrokken is geraakt bij de Wironruiters, leert de kinderen spelende wijs al ècht pony rijden.

De deelnemers zijn 6 tot 10 jaar en rijden los. Kim biedt afwisseling in haar lessen, dit doet ze door gebruik te maken van pionnen en balken en er is volop ruimte om ook te dollen met elkaar. Pony rijden doe je immers omdat het leuk is.

Deze nieuwe clubles is een ‘logisch vervolg’ op de opstartlessen die per 25 januari voor de 3e keer aangeboden worden. Het fijne van deze lessen is dat je nog nergens aan vast zit. Je kunt echt even proberen of je kind het écht leuk vindt en er al aan toe is om wekelijks les te krijgen.

Om mee te kunnen doen met deze lesjes of de clubles dien je te beschikken over een eigen pony of een verzorg- of leenpony. Op dit moment wordt de indeling gevormd voor de aankomende reeks lessen. Je kunt je hier voor aanmelden. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website www.wironruiters.nl of door een mail te sturen aan activiteiten@wironruiters.nl

Laat meer zien
Back to top button