NieuwsSportVoetbal

Wedstrijdverslag Wieringermeer 1 – DTS 1

SLOOTDORP – Ondanks een nat veld werd er zaterdagmiddag om half 3 toch afgetapt op sportcomplex de Belboei in Slootdorp.  Titelkandidaat DTS kwam op bezoek bij Wieringermeer, die vorige week al wist te winnen van een sterke tegenstander. De eerste helft was het spelbeeld redelijk gelijkwaardig echter door wat makkelijke fouten achterin bij Wieringermeer kwam DTS al snel op 0-2 voorsprong. Nadat die tegenslag verwerkt was, kon Wieringermeer iets meer druk zetten wat vlak voor rust via Liam Vinkenborg voor de 1-2 zorgde.

Wieringermeer kwam met een aanvallender strijdplan uit de kleedkamer maar toch kreeg het weer een snelle tegenvaller. DTS kreeg een penalty mee voor een vermeende handsbal en verzilverde die, 1-3. Wieringermeer ging opnieuw meer risico nemen wat aan beide kanten tot uiting kwam. Eerst scoorde Kevin de Bruin de verdiende 2-3 maar zo’n 20 minuten voor tijd werden de ruimtes wat groter en kwam ook alweer de 2-4. Daarna bleef de thuisploeg drukken en ondanks vele grote kansen kwamen ze niet verder dan weer een aansluitingstreffer van Kevin de Bruin(3-4).