NieuwsSportVoetbal

Voorbeschouwing voetbal in de polder dit weekend

WIERINGERWERF – Vanavond, vrijdag 25 november, spelen de DWOW-zaaldames in de Zuiderzeehal tegen de zvv Den Haag collega’s. Om 20.20 uur trappen onze talenten af met de intentie om de drie punten mooi in de Wieringermeer te houden.

SLOOTDORP – CVW gaat zaterdag naar Krommenie waar om 14.30 uur tegen Sporting Krommenie mag worden afgetrapt. Hier liggen mogelijkheden voor een goed resultaat. Bij het schrijven van dit bericht kon de perschef van CVW nog niet aangeven of het degradatiespook ook mee de bus in mag. De CVW-dames spelen ook uit, om 15.00 uur tegen DTS in Oudkarspel.

WIERINGERWERF – DWOW mag zondag in de slag om de 2e plaats met directe concurrent VVS ’46. In Spanbroek moet de nare smaak van het mislopen van de 1e periodetitel worden weggespoeld. Aanvang 14.00 uur. De DWOW-dames spelen zondag uit tegen KFC in Koog aan de Zaan om 14.00 uur.

MIDDENMEER – Flevo mag zijn borst natmaken. Het team uit Middenmeer mag op bezoek bij koploper Always Forward. Het team uit Hoorn bleek afgelopen week te sterk voor DWOW en kaapte de 1e periodetitel voor de neus van de Wieringerwervers weg. Afgelopen donderdag boekte Flevo in de inhaalwedstrijd tegen nummer laatst KGB een teleurstellend gelijkspel. Er zal dus zondag uit een ander vaatje moeten worden getapt. Aanvang 14.00 uur

Laat meer zien
Back to top button