NieuwsSportVoetbal

Veel uitwedstrijden dit weekend

WIERINGERMEER – Alle eerste dames- en herenelftallen (behalve de CVW-dames) spelen dit weekend een uitwedstrijd. Sommige teams treffen hun bekertegenstander in de buurt, anderen mogen hun geluk verderop beproeven.

Wat te denken van CVW? Na het gelijkspel vorige week tegen Opperdoes is het niet te hopen dat ze dit weekend hun Waterloo gaan vinden. V.v. Waterloo is namelijk ook de naam van hun tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld in Driehuis en er wordt afgetrapt om 14.30. De CVW-dames spelen tegen SV Enkhuizen, thuis om 13.00 uur.

Zondag speelt DWOW in Tuitjenhorn tegen Hollandia T., om 14.00 uur. Na de overwinning van vorige week gaan de Wieringerwervers morgen ook voor de drie punten. De DWOW-dames, uitkomend in de 2e klasse, reizen als favoriet af naar Winkel waar derdeklasser vv Winkel 2 op het menu staat. Aftrap 14.00 uur.

Flevo mag zondag naar Beverwijk waar een andere 3e-klasser uit een paralelpoule, s.v. Beverwijk, wacht om de degens te kruisen. Beverwijk had zijn eerste bekerwedstrijd nipt verloren van vv Bergen. Dit team komt volgende week in Middenmeer op bezoek.

Laat meer zien
Back to top button