GymNieuwsSport

Turnen, gym en streetdance weer van start bij Turnlust Middenmeer

MIDDENMEER – Turnlust Middenmeer heeft zin in het nieuwe seizoen! Per september komt turntrainster Imke Glas het trainersteam versterken. G.V. Turnlust verzorgt streetdance, recreatiegym en turnen onder leiding van ervaren coaches.

In de turngroep wordt iedere woensdag en vrijdag van 17.00 uur tot 19.30 uur hard gewerkt op de onderdelen vloer, brug, balk en sprong. Voormalig top-turnster Imke Glas en Annemiek Meijerink gaan op een leuke, motiverende manier met de turnsters aan de slag om de kracht en lenigheid te verbeteren en nieuwe elementen te leren.

Vanaf 8 september dansen de meiden van de streetdance-groep iedere dinsdag van 18.00 uur -19.00 uur op eigentijdse muziek van bijvoorbeeld de Black Eyed Peas, Rihanna en Bruno Mars. De lessen worden begeleid door professioneel danslerares Celina Reus. Buiten dat het gezellig is, is streetdance goed voor de conditie!

Ook is er een recreatiegymgroep voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Heb je zin om lekker te springen en te duikelen? Doe dan mee! De les is op donderdag van 14.30 uur – 15.30 uur (inloop vanaf 14.15 uur).

De lessen vinden plaats in de gymzaal Eme Kadijk aan de Sportweg in Middenmeer. Voor meer informatie over G.V. Turnlust Middenmeer, het lesprogramma of het aanmelden voor een gratis proefles, kan je terecht op de website van Turnlust: www.turnlustmiddenmeer.nl.

Laat meer zien
Back to top button