KorfbalNieuwsSport

Mooie prestatie Vido E1

WIERINGERWERF – De E1 van korfbalvereniging Vido kwam als team voor het eerst uit in de competitie. Op het veld speelden ze in een leuke poule waarin veel kinderen ook voor het eerst in wedstrijdverband leerden spelen. Gedurende het seizoen werd grote vooruitgang geboekt en werden maar liefst 4 van de 6 wedstrijden winnend afgesloten. Een prachtige en verdiende tweede plaats was het resultaat. Aangezien de kampioen een aantal maal met een te oude speler had gespeeld vinden wij als vereniging dat onze E1 ook kampioen zijn geworden. Tijdens de eerste training van de zaal werd het team dan ook in het zonnetje gezet en kregen zij allemaal een kampioensmedaille.

‘Op de foto staand van links naar rechts: Rik Schadee, Jens Schuijt en Zilvan Koopman. Op de knieën van links naar rechts: Thijmen Roelofsen, Sterre Koopman en Joelle van Wordragen.’ – Foto: Marian Gouwenberg

Op de foto staand van links naar rechts: Rik Schadee, Jens Schuijt en Zilvan Koopman. Op de knieën van links naar rechts: Thijmen Roelofsen, Sterre Koopman en Joelle van Wordragen.

Laat meer zien
Back to top button