HandbalNieuwsSport

Mooi afsluitweekend voor alle DWOW handballers

WIERINGERWERF – Het was heerlijk volle bak dit weekend voor de handballers van DWOW. Te beginnen zaterdag met de F2 in Anna Paulowna. Ze hebben 3 wedstrijden gespeeld. Tegen Tonegido en Kleine Sluis wisten ze te winnen. Helaas was DSO net iets te sterk. Het team speelde goed samen. En ze hadden geen wissels, maar hielden het allemaal goed vol.

De F1 mocht zondag een toernooi in Schagen, ook deze toppers hadden precies genoeg spelers. Maar wat hebben ze het weer goed gedaan. Paar keer winst en een keer verlies. Maar het gaat al een stuk beter en er spat plezier vanaf. De E1 mocht thuis tegen Schagen en verloren met 1-6. Dit jonge E team heeft als kanjers gestreden. De posities werden al veel beter gehouden. Schagen was fysiek weer erg sterk. DWOW had mooie kansen en wist elkaar alweer veel beter te vinden.
De D1 heeft met 10-7 gewonnen van Schagen D3. Alles lukte en liep volgens plan. Ondanks een niet fitte Asia en Fiene. Mooie goals en goede verdediging. In de tweede helft had de tegenstander een betere keeper opgesteld waardoor het nog spannend werd of er nog wat doelpunten bij zouden komen. Al met al een verdiende winst.
De C’s moesten zondag tegen Schagen. Hun manier van verdedigen bracht DWOW een beetje van slag. Toen de eerste verbazing voorbij was ging het beter. Helaas was het moeilijk om aanspeelbaar te zijn wat als gevolg had dat er veel balverlies was. Dat betekende dat er veel werd gescoord door Schagen d.m.v. break-outs. Maar de verdediging stond weer als een huis en de keeper stond goed te keepen. Er werd een hele mooie penalty gestopt. Ondanks het harde werken is er verloren met 24-12.
De B1 speelde hun laatste wedstrijd van 2022 tegen de Spartanen. Gestart met een half team aangevuld door de C’s zodat ze toch lekker een wedstrijd kunnen spelen. Heerlijk potje actief en goede verdediging met rugdekking.
In de aanval nog even zoeken doordat de C dames de wissels van de B nog niet helemaal foutloos beheersen.
Wat een mooie wedstrijd hebben we gezien met een eindscore van 13-20.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button