NieuwsSportVoetbal

Flevo nadert koploper, DWOW en CVW in mineur

WIERINGERMEER – Het wordt een spannende slotfase van de competitie in de bovenste regionen van de 3e klasse. Flevo haalde uit tegen naaste belager VVS ’46 op vijandelijk grondgebied. Met maar liefst 2-6 werd de tegenstander uit Spanbroek te kijk gezet. Omdat koploper Always Forward verrassend gelijk speelde tegen middenmoter Grasshoppers en ook VVW zijn wedstrijd won staan zowel Flevo als de Wervershovers op 2 punten van Always Forward. Volgende week speelt Flevo thuis tegen VVW en speelt Always Forward tegen nummer 4, Schagen United. Hoe spannend wil je het hebben? Dan de wedstrijd. Flevo kwam in de eerste helft met 1-0 achter, in de 45e minuut kon het echter langszij komen via verdediger Niels van Nieuwenhuyzen. Sydney Schaafstra zette in de tweede helft Flevo op voorsprong. VVS gaf zich nog niet gewonnen en maakte de 2-2. In de slotfase werd er nog flink gescoord door Flevo. Schaafstra, Mats Vrenegoor en 2 x Mike Zomerdijk vonden het net.

Deze slideshow vereist JavaScript.

DWOW kon vandaag geen potten breken in Wervershoof tegen VVW. Met 5-1 trokken de Wieringerwervers aan het kortste eind. CVW had zaterdag met 4-0 van SVW ‘27 verloren.