HandbalSport

Eén keer winst en één keer verlies voor DWOW-HANDBAL

WIERINGERWERF – De dames midweek moesten maandagavond tegen het altijd moeilijke Andijk. De eerste minuten scoorde Andijk meteen 3 doelpunten, DWOW kwam daarna beter in de wedstrijd en wist aardig bij te komen. Helaas wist Andijk steeds een aantal doelpunten meer te maken. Na een goed overleg in de rust en een aanpassing in de verdediging stond de verdediging als een huis. Er is keihard gewerkt, een geniale block actie van Petra (wat een ritje naar huisarts post kostte) was net niet genoeg voor de winst. De dames zijn dus helaas toch met verlies naar huis gegaan, de eindstand was 18-9.

De C1 moest afgelopen zondag tegen SSV. De gehele wedstrijd hadden ze de tegenpartij in hun pocket. Ze hielden de snelheid erin met de breaks en putte zo de tegenstander uit. De verdediging stond als een huis. In de aanval werden er gaten gecreëerd daardoor konden ze van afstand schieten. Het kon dan ook niet anders dan dat ze deze wedstrijd zouden winnen, de eindstand was 10-6. De heren en dames van de C hebben als team een hele goede wedstrijd neergezet.