NieuwsSportVoetbal

DWOW wint met 4-2 van Oosthuizen en Flevo speelt weer gelijk in de beker

WIERINGERMEER – Startend in de regen deed DWOW wat het moest doen, winnen van Oosthuizen. DWOW had de eerste fase een duidelijk veldoverwicht.  De logische 1-0 viel na 12 minuten, een schot van Kelvin Zomerdijk hobbelde via het been van een tegenstander zo het doel in. Chris Kemmeren maakte er 2-0 van na een goede assist van Mike Zomerdijk. in de hierop volgende fase kon Oosthuizen uit zijn schulp kruipen. Eerst werden er nog twee kansen onschadelijk gemaakt door keeper Tom Visser. In de 35e minuut werd het toch 2-1 na een kopgoal van de spits van Oosthuizen. De 3-1 van Mauro Wolters, hard door het midden, viel vlak voor rust. In de tweede helft werd het 4-1,  een penalty , verzilverd door Remy Kluvers, nadat Mike Zomerdijk was gevloerd. Ook de tegenpartij kreeg een penalty,  een cadeautje. 4-2, hoog in het net.

Flevo speelde gelijk tegen Alkaarsche Boys. Flevo kwam na een 0-1 achterstand met de rust in de tweede helft op gelijke hoogte door een goal van Sidney Schaafstra. Uiteindelijk overheerste het gevoel bij de 1-1 einduitslag dat er voor Flevo zeker meer in had gezeten.