NieuwsSportVoetbal

DWOW verslikt zich in degradant, Flevo houdt punten in Middenmeer en CVW loopt tegen zwaar verlies aan

WIERINGERWERF – DWOW maakt een wisselvallig seizoen mee. Zo leek het team top 3 te spelen en twee weken later dreigde een nacompetitieplek voor degradatie. Met een aantal overwinningen in de laatste serie wedstrijden kon dat laatste worden voorkomen. Vandaag zat het niet mee en haalde tegenstander de Blokkers (al lang en breed gedegradeerd) de volle buit op in Wieringerwerf: eindstand 0-1.  De dames van DWOW behaalden een afgetekende overwinning in en tegen  Medemblik. Na een 0-2 ruststand bouwden de blauw-witten hun voorsprong in de tweede helft uit naar 0-6. DWOW speelde vanaf de 25e minuut met 10 man,

‘Dwow – de Blokkers’ – Foto: A-Producties

MIDDENMEER – Flevo heeft na het verlies van vorige week tegen Vesdo de knop weer om weten te zetten en won in Middenmeer met enige overtuiging van Texel 94. Het werd 4-0. Volgende week speelt Flevo zijn laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen Dirkshorn. Hierna wordt het op 26 juni weer erg gezellig op sportpark De Meer. Dan staat het regionale Hooligans Tournament weer op de agenda.

SLOOTDORP – CVW werd zaterdag door De Foresters het bos ingestuurd. Uit in Heiloo kregen de Slootdorpers 10 doelpunten tegen, zelf kon er qua doelpunten niks tegenover worden gesteld dus werd er met 0-10 verloren van de nummer 2 van de competitie. De dames hielden met een 1-4 verlies de schade beperkt tegen Jong Holland, de nummer 2 uit Alkmaar.