NieuwsSportVoetbal

DWOW pakt draad overtuigend op, Flevo leidt tweede verlies op rij

WIERINGERMEER – De eerste helft speelden DWOW en Winkel een mooie pot voetbal dat heen en weer golfde. Nadat Mike Zomerdijk net niet wist te scoren in de 5e minuut, waren de daaropvolgende mogelijkheden vooral voor Winkel. Na 25 minuten was het toch DWOW dat de score opende. Chris Kemmeren, door DWOW dit seizoen opgedoken uit een lagere zaterdagcompetitie bij CV Wieringermeer, ontpopt zich steeds meer als smaakmaker en scoorde prima de 1-0. Na rust voerde Chris zijn doelsaldo op met nog een fraaie treffer, 2-0. Joey Noor zorgde voor de 3-0 nadat een tegenstander de bal slecht wegwerkte en deze via een medespeler zo in het eigen doel belandde. DWOW kon de wedstrijd professioneel uitspelen, keeper Tom de Visser speelde een uiterst solide partij, en pakte 3 fijne punten.

Bij Flevo wilde het vandaag niet echt vlotten tegen Strandvogels uit Onderdijk. Met de rust keken de Middenmeerders al  tegen een 0-1 achterstand aan. In de tweede helft ging Flevo met man en macht op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook, echter de treffer van Michel Valk (rebound na afstandsschot Sidney Schaafstra), werd door de scheidsrechter op advies van de grensrechter als buitenspeldoelpunt beschouwd en afgekeurd. Door deze uiterst discutabele beslissing bleef Flevo met een kater en nul punten achter. Aanstaande  donderdagavond speelt Flevo een inhaalwedstrijd tegen RKEDO. Het zou prettig zijn als de punten dan wel in Middenmeer kunnen blijven.

De redactie van de Meerpeen kreeg een korfbaluitslag door:  8-1. Het bleek echter toch de uitslag van de voetbaldames te zijn van DWOW. Na deze overtuigende winst staat DWOW op een keurige 5e plaats.