NieuwsSportVoetbal

DWOW loopt tegen fors verlies aan

WIERINGERWERF – DWOW heeft tegen Reiger Boys laten zien dat het nog zoekende is. Na een 1-5 nederlaag is het bekeravontuur, dat nog prima begon met twee winstpartijen, voorbij. In de eerste helft speelden de Wieringerwervers vooral inspiratieloos. Reiger Boys, dat in de eerste helft windje mee had, was veel actiever. Na 10 minuten stond het al verdiend met 0-2 voor. Het werd zelfs 0-3. Chris Kemmeren wist vlak voor rust, na een schaarse DWOW uitbraak, het net te vinden. Was er in de tweede helft wellicht nog wat mogelijk? Dit bleek niet het geval. Reiger Boys scoorde zelf nog twee keer zodat de wedstrijd met 1-5 eindigde. DWOW kan zich nu volledig op de competitie kan richten. De knop zal snel om moeten want komend weekend staat de derby tegen Flevo op het programma.