NieuwsSportVoetbal

DWOW kraakt FC Medemblik

WIERINGERWERF – Na drie verloren wedstrijden op rij werd het voor DWOW tijd om weer eens wat te laten zien. In een heerlijke wedstrijd tegen de nummer 2 Medemblik lieten de Wieringerwervers zien dat ze absoluut in de derde klasse thuishoren en daar ook volgend jaar weer moeten spelen. Na een half uur stond DWOW voor met 2-0 (een eigen goal van FC Medemblik en goal van Bauke Brandsma na een nuttige sliding Martijn van Oers). Na een ziedend schot vanaf 30 meter kwam Medemblik weer in de wedstrijd: 2-1.  Sylvan Schipper maakte nog voor rust na een mooie aanval en voorzet van Chris Kemmeren de 3-1,  zo op zijn slof. In de tweede helft produceerde DWOW nog twee fraaie goals (zie films) maar Medemblik scoorde ook nog twee keer waardoor de eindstand bepaald werd op een mooie 5-3 overwinning voor DWOW.

De heren van CVW hadden zaterdag weinig in te brengen tegen koploper Always Forward. Na een mooie reeks overwinningen werd in Hoorn met 7-0 verloren. De CVW-dames verloren met 3-1 van HCSC.