NieuwsSportVoetbal

Billy’s Barservice prolongeert titel Bedrijventoernooi CV Wieringermeer

SLOOTDORP – Afgelopen vrijdag heeft het bedrijvenvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging CVWieringermeer weer plaatsgevonden. Het was een drukke maar gezellige avond met maar liefst 20 teams die streden om de eer en de fel begeerde wisselbeker. Naast de jaarlijks terugkerende teams waren er deze editie een aantal nieuwkomers te verwelkomen: Kinderopvang Hollands Kroon, VOF Jansen, Bloembollenbedrijf Tj. Arendse, Bouwbedrijf Appelman, Grip op je denken en Zwart Infracare BV.

Nadat ieder zijn 4 wedstrijdjes had gespeeld volgden de halve finales; Grip op je denken tegen Abuco en Biesheuvel Knoflook tegen Billy’s Barservice. Nieuwkomer Grip op je denken wist in de halve finale 0 – 0 te spelen, waarna door penalty’s werd beslist dat Abuco doorging naar de finale. Deze zou worden gespeeld tegen Billy’s Barservice, die met 3 – 0 had gewonnen van Biesheuvel Knoflook. Na een spannende strijd kon Billy’s Barservice voor het tweede jaar op rij de wisselbeker in ontvangst nemen. Abuco werd met 2 – 0 verslagen.

Na afloop was het nog erg gezellig in de kantine, onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk het Rad van Avontuur. Al met al was het weer een geslaagde avond en diverse teams hebben al laten weten dat ze volgend jaar weer van de partij zullen zijn.

 

 

Laat meer zien
Back to top button