NieuwsSportTennis

Bijdrage Microsoft C-19 Response Fund voor Tennis Club Middenmeer

MIDDENMEER – Tennis Club Middenmeer is een actieve vereniging. Met veel zelfwerkzaamheid en hulp van bedrijfsleven, Rabobank en Gemeente Hollands Kroon leverde de club eind februari hun prachtige nieuwe accommodatie op. Het ziet er keurig uit. Helaas moest door de corona-maatregelen de poort alweer snel op slot. Het tekent de club dat er al snel een corona-coördinator werd aangesteld in de persoon van Wouter Zuidhof. Die heeft er samen met de club voor gezorgd dat er nu weer getennist kan worden. Natuurlijk binnen de geldende richtlijnen.

Op de website van www.tcmiddenmeer.nl wordt dit alles goed omschreven. Inclusief een teaser. Want door de tennissers aan te moedigen om alvast naar de nieuwe aanblik van het clubgebouw te kijken wordt al voorgesorteerd op het moment dat er ook weer van die faciliteit gebruik gemaakt mag worden. Een positieve blik naar de toekomst.

Bij de Hollands Kroonse Uitdaging werd door de corona-coördinator met succes een bijdrage uit het Microsoft C-19 Response Fund aangevraagd. Dit om de financiële pijn die de corona-maatregelen met zich meebrengen enigszins te verzachten. De bijbehorende symbolische cheque werd onlangs uitgereikt.

Laat meer zien
Back to top button