NieuwsSportVoetbal

Bekervoetbal: DWOW zet Strandvogels te kijk. VSV laat Flevo in de steek en CVW speelt gelijk tegen Opperdoes

WIERINGERWERF – De toeschouwers die vandaag de gang naar sportpark De Wilskracht boven Max Verstappen verkozen zagen een prima acterend DWOW. De tegenstander, promovendus Strandvogels, ook in de competitie bij DWOW in de 3e klasse ingedeeld, werd de eerste helft van deze bekerwedstrijd overklast. Met 4-1 (doelpunten Martijn van Oers, Sjors Boersma (mooie volley) Yoran Kluvers (kopbal) en Rick Buisman) werd er gerust. In de tweede helft geloofden beide teams het wel een beetje. Gescoord werd er niet meer. De overwinning betekent een mooie opsteker voor DWOW en haar nieuwe coach Edwin Wittink.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De dames van DWOW hadden eerder op de zondag al een prima overwinning geboekt op Schagen United, Het werd maar liefst 6-0.

SLOOTDORP – Gisteren speelden de heren van CVW met 3-3 gelijk tegen de vakbroeders uit Opperdoes en verloren de CVW-dames met 0-2 in Den Helder tegen HCSC.

MIDDENMEER – Flevo zou gisteren spelen tegen VSV uit Velserbroek. Het team stond klaar, de arbiter stond klaar en ook de supporters hadden wel zin in een zomeravondbekerpartijtje van hun favoriete club. Het enige wat ontbrak was….. de tegenpartij.  Volgens onbevestigde bronnen hadden de Velserbroekers op het laatste moment bij de KNVB afgemeld. Een belletje naar tegenstander Flevo had wel zo netjes geweest. Vermoedelijk pakt Flevo evengoed de 3 punten, maar leuk is anders.

Laat meer zien
Back to top button