NieuwsSportTriatlon

Aanmelden voor jeugdtriatlon Wieringermeer

WIERINGERMEER – Na de enthousiaste reacties van de deelnemers vorig jaar, wordt op zondag 10 oktober voor de tweede keer de Jeugdtriatlon Wieringermeer georganiseerd, een initiatief van Atletiekvereniging Wieringermeer, TV de Venne, zwembad de Terp en Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer.

Ben je tussen de 8 en 14 jaar? Dan kan jij meedoen! We gaan 250 meter zwemmen (10 banen), 10 km fietsen en 2 km hardlopen. Plezier staat voorop, je hoeft niet sportief te zijn om mee te kunnen doen en het kost maar 5 euro.  Er wordt gestart in verschillende groepjes, aan de hand van leeftijd. Vind je het spannend omdat je niet weet wat je te wachten staat? Kijk dan even op de website voor een indruk van vorig jaar. Natuurlijk is het ook gezellig om een vriend/vriendin mee te nemen!

Als je het leuk vind kun je ook vooraf komen oefenen, er is een trainingscarrousel waarbij je in drie trainingen kennis maakt met alle onderdelen, dus een fietstraining, een zwemtraining en een hardlooptraining. Meedoen hieraan kan al voor 3 euro. Als je meedoet aan de trainingen en de jeugdtriatlon, dan betaal je maar 7,50 euro. De eerste training is al op donderdag 9 juni, dus zorg dat je snel opgeeft!

Alle informatie en het inschrijfformulier vind je op www.jeugdtriatlonwieringermeer.nl

 

Laat meer zien
Back to top button