NieuwsRegionaal nieuws

Weekendafsluiting Kerkweg en Rotonde Molenvaart/N249

ANNA PAULOWNA – De Kerkweg bij de Kerkwegbrug in Anna Paulowna is van vrijdagavond 14 juni 18.00 uur tot en met maandagochtend 17 juni 06.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Niet alleen voor autoverkeer, maar ook voor fiets- en wandelverkeer. Ook de rotonde N249 die de aansluiting op de Molenvaart maakt, is dit weekend ook in z’n geheel afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Tijdens dit weekend wordt er geasfalteerd op de Kerkweg, en worden de aansluitingen van de Kerkweg op de Van Ewijckskade gemaakt. De rotonde wordt hersteld en de noodbruggen worden verwijderd. De bedrijven aan de Kerkweg zijn bereikbaar. Ook Hoenderdaell is tijdens de openingstijden bereikbaar. Na uitvoering van deze werkzaamheden is de Kerkwegbrug voor het wegverkeer weer toegankelijk en worden de omleidingsmaatregelen opgeheven, met uitzondering van de omleiding voor vrachtverkeer.

Voor het aanbrengen van de laatste brugdelen is de brug in het weekend van 6 en 7 juli afgesloten. Hoenderdaell is tijdens de openingstijden bereikbaar via de Kerkweg. Ook de bedrijven aan de Kerkweg zijn dan bereikbaar. Een laatste weekendafsluiting is eind augustus noodzakelijk voor aanbrengen van de laatste laag asfalt.

Laat meer zien
Back to top button