GemeentenieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Waar hebben de jongeren op dit moment behoefte aan?

HOLLANDS KROON – Corona heeft de jongeren in Nederland hard geraakt. Daarom wil Hollands Kroon de jongeren in Hollands Kroon helpen. Daarvoor hebben we de hulp van onze jongeren tussen de 16 en 27 jaar nodig.

Advies van het jongerenteam
Val jij binnen deze leeftijdsgroep en woon je in Hollands Kroon? Wil je dan een korte vragenlijst invullen? De vragen gaan over het effect van corona op jou op het gebied van eenzaamheid, welzijn, sport, cultuur, inkomen en schulden. De resultaten van de enquête worden geanalyseerd door een jongerenteam. Zij adviseert ons hoe wij jongeren kunnen helpen om deze tijd (en ook na corona) door te komen. Het jongerenteam bestaat uit drie enthousiaste jongeren namelijk: Esmee Mathijssen (19 jaar) uit Anna Paulowna, Dyara Koppel (20 jaar) uit Anna Paulowna en Isabelle Smeele (18 jaar) uit Kolhorn. Samen met projectleider Cas Knol pakken ze dit onderzoek op.

Het jongerenteam

Deze enquête wordt het eerste meetmoment van een reeks van drie meetmomenten. De gemeente denkt namelijk dat de effecten van corona bij de jongeren langer zullen aanhouden dan dit jaar. Jullie inzet is erg waardevol en als dank maak je kans op een vrij te besteden waardebon van € 25,00. Er worden er vijf verloot.

Volledig anoniem
De enquête wordt anoniem afgenomen en is niet terug te leiden naar jou als persoon. Wil je helpen om de problemen verder in kaart te brengen? Vul dan via de aparte link je contactgegevens in zodat we jou later kunnen benaderen. Deze gegevens worden bewaart tot eind augustus 2021 en worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en woon je in Hollands Kroon? Dan is het superfijn als je de vragenlijst invult. Het duurt 10 minuten en wellicht maak jij kans op een waardebon van € 25,00. Je kan de vragenlijst invullen tot 7 juni 2021.

Laat meer zien
Back to top button