GemeentenieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Voedselbank en Stichting Present ontvangen ieder € 1.500,00 van medewerkers gemeente 

HOLLANDS KROON – De medewerkers van de gemeente hebben een deel van hun kerstpakket geschonken aan de Voedselbank Kop van Noord-Holland en aan Stichting Present Hollands Kroon. Locoburgemeester Mary van Gent overhandigde op woensdag 21 december een cheque van elk € 1.500,00 aan vertegenwoordigers van beide organisaties.

Kerstpakketten als donatie voor het goede doel
Het aangeboden bedrag is de donatie van de medewerkers van de gemeente. Jaarlijks doneren zij een gedeelte of het hele bedrag van hun kerstpakket aan een goed doel. Niet zomaar een goed doel, het moet actief zijn in Hollands Kroon en/of omgeving. Dit jaar is dat de Voedselbank Kop van Noord-Holland en stichting Present Hollands Kroon. In totaal hebben de medewerkers € 3.000,00 geschonken.

Voedselbank Kop van Noord-Holland
De Voedselbank is een voorziening voor mensen die tijdelijk te weinig geld hebben om voldoende boodschappen te doen. Wekelijks delen zij 160 voedselpakketen uit aan inwoners van Hollands Kroon en Schagen.

Stichting Present Hollands Kroon
Stichting Present Hollands Kroon slaat een brug tussen mensen die vrijwillig hulp willen geven en zij die hulp kunnen gebruiken. Zo helpen zij dat mensen meer naar elkaar omkijken. Het is namelijk ontzettend waardevol om samen of individueel een ander te ontmoeten en te helpen.

Laat meer zien
Back to top button