ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

The Fureys in Bonifaciuskerk

MEDEMBLIK – Na drie jaar, wegens coronamaatregelen, komt de Ierse folkgroep The Fureys weer naar Nederland en treden op 16 november ook weer op in de Bonifaciuskerk in Medemblik. De band is een van de oudste en bekendste folkgroepen uit Ierland en bestond bij de oprichting uit de vier broers Furey en Dave Arthur.

Eddie en George Furey zijn de overgebleven leden en worden bijgestaan door de doorgewinterde kroegmuzikanten Camillus Hiney, Ton Murray en Pio Ryan. The Fureys brengen traditionals, balades en jiggles op merendeel oorspronkelijke en akoestische instrumenten. Uiteraard komen hun hits als When You Are Sweet Sixteen, The Green Fields of France, The Lonesome Boatsman, I Will Love You en The Red Rose Café tijdens de show voorbij.

Het optreden in de Bonifaciuskerk is het enige optreden tijdens hun tour in Noord-Holland ten noorden van Amsterdam. Mis het niet, want hun optreden in 2019 was een geweldige happening. Daarbij speelt tijdens de afterparty Folkband The Old Man Fergus in de Foyer.

Locatie: Bonifaciuskerk Kerkplein 9 1671CR Medemblik
Entree € 22,50
Reserveren per mail  stboni@ziggo.nl

Kaartverkoop aan de zaal, indien er nog kaarten beschikbaar zijn.

 

Laat meer zien
Back to top button