ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

The Christmas Experience in het Vikingschip in Den Oever

DEN OEVER – De Koninklijke Joh. Enschedé (drukkerij van postzegels, waardepapier, voorheen de gulden bankbiljetten) is hoofdsponsor van de Stichting The Christmas Experience. The Christmas Experience is een show orkest welk een anderhalf uur durende kerstshow produceert en uitvoert. De entreeprijs is op verzoek van de sponsor zeer laag met € 12,50 (incl. consumptie). De show vindt slechts plaats in vijf theaters en op verzoek van Koninkrijke Joh. Enschede is een van de show buiten de randstad in het Vikingschip. Er zijn slechts 250 kaarten
beschikbaar!

The Christmas Experience, het Nederlandse kerstorkest bij uitstek. Het allereerste optreden vond 13 jaar geleden plaats met nog geen 14 muzikanten. En nu uitgegroeid tot een organisatie van meer dan 40 medewerkers. Muzikanten uit heel Nederland die gezamenlijk The Christmas Experience vormen met als doel de toeschouwers mee te nemen naar een kerstavond vol muzikale herinneringen. Een perfecte mix van spannende, romantische, feestelijke en emotionele kerstmelodieën – gecombineerd met verrassingen en prachtige solisten. In de eerste jaren van het orkest werden er optredens en concerten verzorgd voornamelijk tijdens grote kerstevenementen maar naarmate de jaren verstreken werd de behoefte groter om naar de theaters te gaan en het programma om te zetten tot een kerstshow.

Van Glenn Miller tot Robbie Williams
De muzikale invulling van The Christmas Experience vormen de ingrediënten voor een magische kerstsfeer op het podium. Alle bekende kerstnummers van White Christmas tot en met Rudolph The Rednose Reindeer zullen de revue passeren wederom gegoten in de specifieke Christmas Experience arrangementen. Alle arrangementen zijn speciaal geschreven voor The Christmas Experience waarbij vaste arrangeurs deel uit maken van het totale artistieke team van het orkest.

Het concert wordt gehouden op vrijdag 22 september in Theater ‘t Vikingschip in Den Oever. Kaarten kosten
€ 12,50 en zijn te bestellen via www.christmasexperience.nl/product/voorstelling-het-vikingschip/

Laat meer zien
Back to top button