Er op uitNieuwsRegionaal nieuwsTheater

Thalia Teens zijn klaar voor The Addams Family

DEN OEVER – Na het grote succes van Disney’s ‘Beauty and the Beast’ zijn de Thalia Teens weer hard aan de slag gegaan met hun volgende productie, ‘The Addams Family’. Na het afscheid van regisseur Henk Wijtsma is nu de eer aan Bert Schuiling om de regie op zich te nemen. De Teens zijn met Bert aan de slag gegaan met diverse spel elementen om van ‘The Addams Family’ weer een waar spektakel te maken.

In ‘The Addams Family’ nemen we u mee naar de duistere familie Addams, die ééns per jaar hun voorouders oproept om uit hun graven te komen en met hen te feesten. Dan blijkt ineens dat de voorouders niet terug hun graf in kunnen, want er is een probleem… Wensday Addams is verliefd. Fester geeft de voorouders de keuze, of ze helpen Wensday met haar liefde voor Lucas Dommerholt, of ze zullen voor altijd op aarde moeten rondzweven. Dan begint een doldwaze avond bij de familie Addams, waar de familie Dommerholt is uitgenodigd voor een familiediner. De twee families zijn zo verschillend als dag en nacht… of lijkt dat maar zo?

Bent u benieuwd of het de voorouders lukt de liefde te laten triomferen en heeft u zin in een heerlijke avond- of middag uit? Bestel dan nog snel uw kaarten via: www.thalia-hollandskroon.nl

The Addams Family is te zien in het Vikingschip in Den Oever op: 11 november, try out, aanvang 19.30 uur, 12 november, première, aanvang 19.30 uur en 13 november, matinee, aanvang 14.30 uur.

Laat meer zien
Back to top button