ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Sprookjesachtig najaarsconcert van Harmonieorkest Apollo

DEN OEVER – Op zaterdag 26 november zal Harmonieorkest Apollo weer een concert verzorgen in het Vikingschip. De slagwerkleerlingen van docent Yori van den Berg beginnen met een korte presentatie van hun vorderingen. Het harmonieorkest volgt onder leiding van Jeroen Drenth met een programma met een sprookjesachtige sfeer, zoals ‘the Rise of the Firebird’ van Steven Reineke, ‘A Fairy Tale’ en ook de sprookjes uit 101 nacht komen voorbij in de vorm van ‘Selections from Aladdin’ en de ‘Persische Mars’ van Strauss.

Na de pauze vervolgt het harmonieorkest het concert met een zeer gevarieerd programma, waaronder Oregon van Jacob de Haan, een compilatie uit Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest en ‘An American in Paris’ van George Gershwin.

Josien Smit zal dit alles inleiden met de nodige informatie. En uiteraard zal volgens traditie in de pauze weer een loterij worden gehouden; waar u deze keer heerlijke taarten kunt winnen die de leden van Apollo hebben gebakken of verzorgd. Apollo ziet u graag op zaterdag 26 november, aanvang 20:00 uur; Sociaal Cultureel Centrum het Vikingschip – Robbenoordstraat 11a – Den Oever. Entree: € 10,00 inclusief consumptie. Meer informatie: www.apollodenoever.nl of www.vikingschip.nl.

Laat meer zien
Back to top button