NieuwsRegionaal nieuws

Sportief gebeuren Nieuwjaarsreceptie VZV op Sportpark De Kogge

Een bijdrage van Theo Moras

‘t VELD – Het was een drukte van belang bij VZV om het nieuwe jaar in te luiden. Om 12.30 uur waren alle oud-spelers en begeleiders die ooit de belangen van VZV Voetbal gediend hadden uitgenodigd voor een gezellige lunch.

Er werd een wedstrijd gespeeld tussen VZV 3 en VZV 4 die eindige in 3-2 deze teams maakte na hun wedstrijd gebruik van een gezamenlijke heerlijk en goed verzorgde lunch. In de zaal van Sporthal ’t Zijveld worden constant aantrekkelijke competitie wedstrijden gespeeld door de junioren teams van VZV die allen in de landelijke competities uitkomen. Deze wedstrijden trekken altijd al een behoorlijk aantal toeschouwers.

Rond 16.00 uur werd het sportieve gedeelte afgesloten met een wedstrijd tussen het huidige eerste en de Oud gedienden. De eerste helft was aantrekkelijk om te zien en eindigde in een gelijke stand 1-1 waar Luuk Burger voor het huidige VZV de stand gelijk wist maken, uit een mooie snelle counter gaf hij keeper Ali (Alexander) van den Berg geen schijn van kans. In het tweede helft, van ook 30 minuten. wist het huidige VZV de zo genaamde oudjes met een 3-2 nederlaag naar de kleedkamer te sturen.  Een gelijke stand was ook dik verdiend geweest.

Al met al een mooie succes volle druk bezochte dag die werd afgesloten met de traditionele Nieuwjaarsreceptie en de overhandiging van de cheques door de Stichting Horeca Zijdewind.