Agrarisch nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

SMTB Beurs van 9 t/m 11 januari 2024

REGIO – Op een oppervlakte van meer dan 10.000 m² presenteren de standhouders een scala aan producten en diensten van zeer uiteenlopende aard, allemaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste plantensector. Er is een gevarieerd aanbod van landbouwtractoren, apparatuur, plant-, rooi-, en sorteermachines, computers, ontsmettingskasten, spoel- en dompelbaden, verpakkingen en beschermingsmiddelen Ook producten van vele andere toeleverings- en installatiebedrijven zijn op deze toonaangevende beurs vertegenwoordigd. Niet alleen op het gebied van machines maar ook van financiële, juridische, fiscale of personele dienstverlening, toeleveringen op allerlei gebied én energiebeheer.

Bezoekers zullen vele noviteiten en verbeteringen aantreffen waaronder een breed assortiment om tegemoet te komen aan steeds hogere eisen voor milieu en veiligheid. De Beurs is ook de ideale mogelijkheid om uw zakelijke contacten onder 1 dak te ontmoeten.

De tentoonstelling is geopend van dinsdag 9 januari t/m donderdag 11 januari van 13.00 – 21.30 uur. Locatie: Expo Greater Amsterdam, Stelling 1 Vijfhuizen.

Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Laat meer zien
Back to top button