ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Scheepsfolk in de Nicolaaskerk in Westerland

‘Scheepsfolk aanstaande zondag in Westerland’

WESTERLAND – Zondagmiddag 17 november 2019 is het weer zover, een supergezellige middag met ‘Het Scheepsfolk’ in de Nicolaaskerk te Westerland. Muziek door vier enthousiaste Noord-Hollanders die met elkaar voor een heerlijk vrolijke muziekmiddag zorgen. Seasongs over strand,jutten,vuurtorens,ontrouwe vriendinnen ( ja,dat ook ),verloren liefdes en zeelui die aan wal het een en ander beleven.

In het Engels,Nederlands en zelfs een enkel Frans lied.Blues Americana,Caribean,folk,allerlei muziekstijlen kun je verwachten,heel afwisselend dus,waarbij ze alle vier solo zingen met begeleiding van banjo, mandoline, gitaar, bas, accordeon, wasbord en cajon. ‘Scheepsfolk’ speelt regelmatig op festivals in Engeland,Duitsland en Frankrijk en natuurlijk in Nederland.

Dit bonte gezelschap speelt op 17 november naar de Nicolaaskerk te Westerland op Wieringen. De deur van de kerk gaat om 15.00 uur open en de entree is € 7,50 euro. De opbrengsten komen weer ten goede van het behoud van de Nicolaaskerk. Voor meer info kunt u mailen naar stevejonas@quicknet.nl of bellen met 06-41481278

Laat meer zien
Back to top button