NieuwsRegionaal nieuws

Present Hollands Kroon en boer Tom verrassen vrouwen met tulpen

HOLLANDS KROON – In het kader van Internationale Vrouwendag op 8 maart heeft Stichting Present Hollands Kroon vijftig vrouwen verrast met een mooie bos tulpen. Deze actie werd mogelijk gemaakt door boer Tom Groot, in samenwerking met de KAVB en Triflor.

Elk jaar rond Internationale Vrouwendag zet Present een aantal vrouwen in Hollands Kroon in het zonnetje. Deze keer werden er tulpen langsgebracht bij vrouwen die een bemoediging konden gebruiken, bijvoorbeeld door gezondheidsproblemen of het verlies van een naaste. Ook vrouwen die zich actief inzetten voor hun medemens werden verrast.

Present wil een beweging op gang brengen in de samenleving waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Tom Groot, bekend van de televisieprogramma’s Boer zoekt Vrouw en Eigen Huis & Tuin, draagt hier graag een steentje aan bij. Hij is sinds kort ambassadeur van Present. Omzien naar anderen is hem van jongs af aan bijgebracht. “Er zijn ook mensen die, om wat voor reden dan ook, het niet zo goed hebben als wij. Die mensen kunnen dan wel een steuntje in de rug gebruiken”, aldus Tom.

Laat meer zien
Back to top button