BedrijvennieuwsEr op uitEvenementMarktNieuwsRegionaal nieuws

Outletmarkt: koopjesjacht in het gezellige Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – De Activiteitencommissie van de Ondernemers Vereniging Midden en West Wieringen organiseert op zaterdag 9 september de jaarlijkse Outletmarkt. Het evenement ‘Hippo ruimt op’ is inmiddels een vertrouwde traditie en vindt twee keer per jaar plaats in het charmante dorp.

Ontdek geweldige deals!
Lokaal bekend als ‘Hippo’, heeft dit dorp een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan winkels, en het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd. Dit is je kans om te profiteren van geweldige aanbiedingen, met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%!

Gratis parkeren
Parkeren vormt geen enkel probleem in Hippo en het is bovendien gratis. Dit voegt een extra verleidelijke dimensie toe aan het winkelplezier. Ook voor dit jaar staan er weer boeiende activiteiten op de planning.

Seizoensgebonden hoogtepunten
En laten we zeker de traditionele Halloweenmarkt op 27 oktober niet vergeten te noemen. Voor een volledig overzicht van alle geplande activiteiten, bezoek je www.ovwieringen.nl Kom en geniet van de levendigheid op de Outletmarkt en andere festiviteiten in dit dorp!

Laat meer zien
Back to top button