BedrijvennieuwsEr op uitNieuwsOpen dagRegionaal nieuws

Open dagen Massage Opleidingen Lian Bart

WIERINGERWERF/PURMEREND – Het blijkt dat 60% van de Nederlanders al eens overwogen heeft om een massagecursus te gaan volgen… Massage Opleidingen Lian Bart leidt al weer 24 jaar mensen op om het masseren als hobby te leren, maar ook om beroepsmatig als masseur aan het werk te gaan! Het is niet eenvoudig om een cursus of opleiding te zoeken, waar je je goed bij voelt. “Wij proberen creatief les te geven en vernieuwend te blijven. Inmiddels hebben al ruim 4400 cursisten de weg naar ons in Purmerend weten te vinden”, aldus Lian Bart, zelf woonachtig in Wieringerwerf.

Het instituut van Lian Bart is aangesloten bij V.O.S. en erkend en opgenomen in het Onderwijsregister (C.R.K.B.O) en de N.E.S.M. Alle cursussen staan op een hoog gekwalificeerd niveau en worden afgesloten met een erkend diploma of certificaat. Kennis, kunde, persoonlijke aandacht en begeleiding staan hoog in het vaandel. Al 15 jaar op rij 100% geslaagden, soms wel na een herexamen maar meestal in 1x, voor het landelijk erkende, en felbegeerde diploma Sportmassage! Lian: “We zijn erg trots op dit geweldige resultaat!”. Regelmatig krijgt Lian Bart dan ook de vraag van bedrijven of sportverenigingen naar masseurs of sportverzorgers.

Mogelijkheden
Lian Bart geeft samen met Tom, Yasmin en Conchita de totaal 26 cursussen en opleidingen: van Klassieke ontspanningsmassage tot Diploma Wellnesstherapeut; of de opleiding Sportmassage tot Sporttherapeut of Massagetherapeut Pro. Een greep uit het overige cursusaanbod: stoelmassage, manuele lymfedrainage, blessurepreventie, kinesiotaping, cuppingmassage, hotstone, hamam, wellness-massage, gezichtsmassage, buikmassage, aromatherapie en (honing)bindweefselmassage.

Voor een nieuwe carrière, neveninkomsten, een eigen praktijk starten of als masseur bij een praktijk, sauna of wellnesscentrum. Of als sportverzorger/masseur bij een sportvereniging. Of bijscholing voor masseurs en fysiotherapeuten (afgestudeerd of nog in opleiding). Of voor mensen die willen leren masseren van familie en vrienden. Kortom: Voor iedereen die verantwoord wil leren masseren is er bij Lian Bart een passende cursus of opleiding!

Open dagen en informatie
Dinsdag 6 juni en woensdag 30 augustus 2023 van 19.30-21.00 uur, en zaterdag 2 september 2023 van 10.00-12.00 uur zijn de Open-dagen en kan iedereen een persoonlijk studieadvies en informatie krijgen over alle massageopleidingen en -cursussen die Lian Bart aanbied in Purmerend, Amstellaan 2b. Tel: 06-22316365. Voor meer informatie, kijk op www.lianbart.nl.

Laat meer zien
Back to top button