Er op uitNieuwsRegionaal nieuwsWorkshop

Open Dag Wonen Plus Welzijn

HOLLANDS KROON – Op 8 oktober is er tussen 12.00 en 16.00 uur van alles te doen op de locaties van Wonen Plus Welzijn. U kunt kennis maken met de diensten, vrijwilligers en medewerkers van Wonen Plus Welzijn en er zijn diverse activiteiten en/of workshops. Op alle locaties kunt u genieten van koffie, thee of fris met wat lekkers erbij. Als u wilt, kunt u tijdens uw bezoek de Welzijnsmeter invullen, hiermee kunt checken hoe het met u gaat en kunt u bespreken welke mogelijkheden er zijn om uw dagelijks functioneren en kwaliteit van leven te verbeteren.

Heeft u interesse in werken bij WPW maar wilt u eerst kennismaken met de organisatie? Kom dan ook even langs voor een oriënterend gesprek met één van onze medewerkers. Mail ons wel even van tevoren voor een afspraak.

Programma locaties:

Buurtkamer Keijzershoff in Anna Paulowna: proeven bij het kraampje van de maaltijdservice en verkoop van spullen van de matchgroep.

Cultuurhuis De Kolk in Lutjewinkel: hapjes proeven, gemaakt door de kookgroep en er is een sjoeltoernooi.

Naaiatelier bij het Boetje van Present in Middenmeer: creatieve workshops tas of speldenkussen maken (graag opgeven, zie website), prijsvraag kralen raden en ook de winkel is open!

Ontmoetingscentrum De Verbinding in Julianadorp: proeven bij het stamppot proeverijtje.

Ontmoetingshuis Wieringen: deelnemers laten zien wat zij doen (spel, bewegen, geheugentraining) en er is een workshop “creatief met papier”.

Laat meer zien
Back to top button