Agrarisch nieuwsEr op uitNieuwsOpen dagRegionaal nieuws

Open Dag Bolbehandeling

ZWAAGDIJK-OOST – Fusarium oxysporum, zuur, we kennen het al decennia en ontkomen niet aan de opbrengstderving die het ongevraagd kost. Fusarium zal altijd aanwezig zijn en de omstandigheden bepalen hoe erg het kan uitgroeien. Wat is de laatste stand van zaken omtrent inzichten in de wetenschap van deze vervelende mee-eter? Wat moet je als ondernemer toepassen om het beheersbaar te houden? Op deze vragen krijgen de aanwezigen inzichten en antwoorden op de Open Dag Bolbehandeling 2023 op woensdag 13 september bij Vertify in Zwaagdijk.

In de ochtend of in de middag zijn proeven te bezichtigen en demonstreren diverse fabrikanten hun technieken omtrent bolbehandeling. Voorafgaand of aansluitend aan de rondgang is er een lunch en gezamenlijke sessie waarin een diverse groep sprekers hun visie op Fusarium vertellen. Het is ook mogelijk om de spuitlicentie te verlengen met het thema Teelt.

De open dag is op woensdag 13 september om 9.30-13.15 of 12.30-16.30 uur. En vindt plaats bij Vertify op de  Tolweg 13 in Zwaagdijk-Oost.

Laat meer zien
Back to top button